Saturday, 26 February 2011

abang ku sayang

Hari Jumaat yang lepas I balik ke rumah abang yang terletak di Seremban.
(Btw, abang I ni tahu yang I ni gay, dan memang selalu jugaklah kena hisap konek dia kalau kakak ipar I  tak ada di rumah.. tapi dia tak pernahlah liwat I.. katanya adik-beradik.. incest tak main. :-P)
Apa-apa pun cerita antara I dan abang I tidak akan I ceritakan di sini. Biarlah ianya mencari satu rahsia yang ada dalam minda I sahaja.
So macam biasa I ke sana menaiki komuter, dan balik KL pun dengan komuter.
Tiada apa yang menarik waktu I bertolak ke Seremban. Apa pun, waktu pulang ke KL, sesuatu berlaku.
So pagi semalam biasa I akan ambil tren awal pagi, ya lah malas nak layan keadaan sesak dalam tren. Dan dah menjadi hobi I melancap di tempat umum; lebih elok jikalau diperhatikan oleh lelaki straight lain.
(Bukan perempuan ya.. I tak minat perempuan..dan I minat lelaki straight ataupun gay yang tidak menampakkan kelembutan.. well.. that’s my preference, can’t help that :-))
Sebaik sahaja tren mula bergerak dari Seremban, terus timbul keinginan untuk melancap dalam sanubari I. So apa lagi. Berbekalkan klip video gay yang sememangnya I simpan dalam telefon bimbit N96, I pun mengeluarkan batang konek I dari dalam seluar jeans dan terus melancapnya.
(Waktu tu I seorang je di sudut belakang koc komuter berkenaan. )
Tengah-tengah syok melancap, tren berhenti di Stesen Komuter Tiroi. Dan seorang lelaki Melayu yang agak kacak masuk dan duduk di kerusi sebelah I.
(Kalau you membaca diari ini, I ingin berkenalan lebih rapat dengan you. Call me..)
Sebaik sahaja tren mula bergerak, I stim kembali dan ingin melancap, tetapi lelaki itu berada di kerusi sebelah I je. So menggunakan beg pakaian yang I bawa, I hadang penglihatannya dan kembali melancap.
Entah berapa lama, I pun tak pasti. Apabila I sedar dari lamunan, lelaki tadi telahpun duduk bersebelahan dengan I di kerusi yang sama! Tangan kiri I ketika itu sedang memegang batang konek I yang cukup tegang dan telahpun basah dek air mazi.
Go ahead.. teruskan,” tetiba lelaki tadi bersuara, menenangkan perasaan I yang sedak bergolak.
I pun melemparkan senyuman paksa, dan meneruskan upacara melancap tadi.
Stesen silih berganti. Lelaki tadi menumpukan sepenuh perhatian kepada aktiviti melancap yang I sedang lakukan. Dia acapkali membetulkan batang koneknya yang semakin mengeras di dalam seluar slacks nya.
Tidak lama setelah tren berlepas dari Stesen Komuter Batang Benar, I pun memancutkan air mani.
(Terkena jugaklah kerusi di depan I… well.. bukannya meninggalkan kesan sangat pun. :-))
Lelaki tadi tetiba mengeluarkan batang koneknya daripada seluarnya, dan meminta I hisap senjata lelakinya itu.
Tanpa fikir panjang I terus mengelap kepala konek lelaki berkenaan dengan tisu yang I bawa, dan I terus menghisapnya.
(I tak suka air mazi yang cukup masin tuh.. lagipun air mazi adalah haram :-P)
Sebelum tren sampai di Stesen Komuter UKM, lelaki tadi telah klimaks dan I telan keseluruhan air maninya tanpa sebarang pembaziran.
“Thank you,” itulah kata-kata pertama yang keluar daripada mulutnya setelah dia klimaks.
Kemudian kami mula berbual kosong, dan dia memperkenalkan dirinya sebagai Man, dan seorang lelaki straight, dan bakal kahwin tidak lama lagi. Dia kata itulah kali pertama dia melihat seorang lelaki Melayu melancap secara live dan pertama kali jugak air maninya ditelan.
Dan kali pertama batang koneknya dihisap oleh seorang; baik lelaki ataupun perempuan.
(Tunang dia gadis kampung yang baik, katanya. :-))
Sebelum tren sampai ke KL Sentral, I sempat memberinya kad nama I supaya kami dapat terus berhubung. Setakat ini Man belum lagi menghubungi I.
Apa-apa pun, puas. Itu yang penting :-))

9 comments:

  1. man ni org indon ke org melayu???

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. AHH tekanan nya. nape la dia xleh tolong aku utk dptkan kerja

    Cari sugarmumy/daddy yg baik , caring , x kedekut dan serius ngan aku yg ingin bahagiakan aku

    Call aku

    Iz - 0147316396

    ReplyDelete
  4. Whatsapp...0193760903...mencari top area kl sahaja....

    ReplyDelete
  5. Wechat me... 0173012535.. Seremban

    ReplyDelete
  6. bottom here..nk cri top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..no chub..igt area pd sahaja..

    ReplyDelete